Novinky

Ocenění ZOOT na Slovensku zvítězil v prestižní soutěži ShopRoku 2016

04.
Duben
2017

ZOOT.sk obstál v obrovské konkurenci e-commerce projektů na Slovenském trhu. Výsledky osmého ročníku soutěže ShopRoku 2016, kterou vyhlašuje Heureka, jsou jasné. Slovenský ZOOT se postavil na stupínek vítězů společně s takovými giganty jako je Mall.sk nebo Notino.sk.

Vítězné e-shopy byly oceněny na slavnostním předávání cen, které proběhlo v Bratislavě. I tento rok se soutěžilo ve třech kategoriích: Cena Kvality, Cena Popularity a Cena Heureky, která je udělována na základě hodnocení odborné poroty.

Nejinovativnější e-shop

ZOOT.sk získal cenu Heureky, o čemž rozhodla porota složená z osobností slovenské a české e-commerce scény. ZOOT.sk byl vyhlášen nejinovativnějším e-shopem roku 2016: „Tento nový koncept internetového nakupování se na Slovenku těší velké oblibě. Profesionální přístup k zákazníkům, férovost a možnost si výrobky vyzkoušet rozhodly o udělení této ceny,“ vysvětlil šéf Heureky, Tomáš Braverman, který byl zároveň i jedním z členů odborné poroty.

Motivace do budoucna

Ceny si nesmírně vážíme a celý tým ZOOTu z ní má obrovskou radost,“ uvedla country manažerka Jana Kutlíková. „Zároveň je pro nás každé ocenění závazkem neustále zvyšovat laťku a dělat věci s nadšením, inovativním přístupem a s ohledem na každého našeho zákazníka,“ dodává Jana Kutlíková.

Tomáš Braverman z Heuréky při předání ceny Janě Kutlíkové ze ZOOT.sk