Novinky

Novinky ZOOT otevřel V Celnici v centru Prahy další Výdejnu radosti.

09.
Listopad
2016

Praha, 9.11.2016 – V pořadí již devátou pražskou výdejnu otevřel ZOOT 7.11. 2016 přímo v centru města. Radost si tak nyní mohou zákazníci vyzvedávat nově také v ulici V Celnici 5 na Praze 1, v pracovní dny od 9 do 20 hodin a v předvánočním období také o víkendech od 11 do 18 hodin.

Centrum Prahy je jednoznačně zajímavá lokalita. Na Praze 1 je to naše první výdejní místo, proto očekáváme zejména v předvánočním čase poměrně velkou vytíženost,“ říká Daniel Trpák, šéf ZOOTích výdejen.

Nová výdejna je zároveň pilotním projektem s novým systémem odbavování objednávek, který celý proces zkoušení zrychluje. „Přidali jsme elektronický check-in a dvě pozice pro rozbalování a vracení objednávek, což celý proces urychlí, protože zákazníci tak nemusí čekat s vyzkoušeným oblečením ve frontě. Na výdejnách také chystáme i wifi připojení zdarma,“ dodává Daniel Trpák.

ZOOT má v současné době 34 Výdejen radosti, z toho 18 v České republice, 8 na Slovensku a 8 v Rumunsku. Do konce plánuje ve všech zemích otevřít další 4 výdejní místa, a to 2 v Čechách, 1 na Slovensku a 1 v Rumunsku. V předvánoční sezóně budou české výdejny, přes které nyní projde zhruba 70% objednávekotevřené i o víkendech a doručovat na ně bude ZOOT v sobotu i v neděli.