Novinky

Novinky ZOOT zavádí nový koncept pop-up výdejen

02.
Září
2016

V pondělí 25. července 2016 spustil ZOOT ve spolupráci s dánskou společností Bestseller pilotní projekt nové pop-up výdejny. V rámci prodejny Only a Jack & Jones v obchodním domě Metropole Zličín, bylo otevřeno v pořadí již šestnácté výdejní místo ZOOTu v České republice.

Bestseller je naším dlouhodobým partnerem. Zatím se jedná o pilotní projekt, kdy v rámci jejich zličínské prodejny máme vlastní ZOOT corner, kde obsluhujeme naše zákazníky,“ říká Daniel Trpák, head of Try & Buy Stores.

Pokud bude projekt úspěšný, plánuje ZOOT „expanzi“ ve spolupráci s Bestsellerem do dalších měst i za hranice České republiky.

Spolupráce je oboustranně výhodná. Díky strategickým polohám jejich obchodů se rozšíříme do míst, která zatím nemáme pokrytá. Například tímto pilotním projektem zasáhneme celý západ Prahy a okolí. V Čechách ZOOT denně na Výdejných radosti obslouží až 1800 zákazníku a díky rostoucí oblibě našeho konceptu se číslo neustále zvyšuje. My jim tedy přivedeme nové zákazníky a zvýšíme traffic na prodejnách,“ dodává Daniel Trpák.

 

Pop-up výdejna Zličín