Novinky

Novinky ZOOT rozšířil same day delivery na všechny české výdejny. Celoročně doručuje v den objednání do Prahy, Brna i Bratislavy.

14.
Listopad
2017

Dnes objednáte, ještě ten den vyzvedáváte. Služba, na kterou jsou po celý rok zvyklí zákazníci ZOOTu nejen v Praze, ale také v Brně a Bratislavě. K celoroční dopravě zdarma a 90 dnům na vrácení přidává největší český online obchod s módou další benefit a v den objednání doručuje po celé České republice.

Doručení  v den objednání se stává u dobrých e-shopů dnes již samozřejmostí a vychází z trendu současného online nakupování.Same day delivery platí pro naše zákazníky standardně po celý rok nejen v Praze, ale také v Brně a Bratislavě. Současných jedenáct pražských výdejních míst zavážíme 3x denně zhruba do 3 hodin od objednání. V rámci předvánoční sezóny jsme, stejně jako minulý rok, službu rozšířili na všechna česká města, ve kterých máme naše Výdejny radosti,“ říká manažer logistiky, Libor Hudeček. 

ZOOT od minulého týdne zaváží v ten samý den kromě Prahy také výdejny dalších devíti českých měst. Současně došlo k úpravě otevírací doby. Zákazníci většiny českých i slovenských výdejen mohou do konce roku vyzvedávat také v sobotu a neděli.

ZOOT má v současné době 42 Výdejen radosti, z toho 23 v České republice, 11 na Slovensku a 8 v Rumunsku. Přes české Výdejny radosti projde přes 70% objednávek, na Slovensku více než 60 %. „Zrychlením doručení objednávek na výdejny nejen zkvalitňujme naše služby, ale očekáváme i příliv nových zákazníků, kteří momentálně využívají kurýrní služby,“ dodává Libor Hudeček.