Novinky

Novinky ZOOT spouští český módní podcast Ponožky v sandálech

14.
Červenec
2022

Módní platforma ZOOT spustila v červenci 2022 vlastní podcast, kterým provází modelka a moderátorka Vindy Krejčí. Cílem je pomáhat lidem, aby jim to slušelo a zaplnit prázdné místo na české podcastové scéně v oblasti módního zákulisí.

Zamysleli jste se v poslední době nad tím, jak je to vlastně s těmi ponožkami v sandálech? Co nosit, a co raději nechat na dně skříně? Jak to chodí v zákulisí módních agentur a kde brát inspiraci na své módní počiny? Na tyto otázky společně se svými hosty hledá odpovědi Vindy Krejčí, která moderuje nový podcast ZOOTu pod názvem Ponožky v sandálech.

Módní podcast na české podcastové scéně výrazně chyběl, a tak jsme si řekli, že kdo jiný by ho měl tvořit, než ZOOT. Zaměřujeme se na rozhovory se zajímavými hosty, mezi které patří například moderátorka a influencerka Zorka Hejdová či Pavel Vykopal z Louis Vuitton,“ říká CEO Milan Polák.

První díly si poslechli tisíce lidí a poslechovost posledního dílu s modelem a influencerem Petrem Havránkem dosáhla za dva dny stejného čísla jako první díl za celý měsíc.

„Už v prvních dílech se mohou lidé dozvědět zajímavosti ze zákulisí módní scény, značek nebo třeba focení. Já sám jezdím denně v autě a podcast Ponožky v sandálech mě fakt bavil,“ říká Polák. 

Témata vybírá tým lidí na základě aktuálních trendů, novinek v módním průmyslu nebo aktuálního dění okolo zajímavých osobností. Podcast však otevře také témata, o kterých se v módním světě už tolik nemluví. O postprodukci se stará Hofo Production. K poslechnutí je podcast na streamovací platformě Spotify, s obrazem ho lze ho vidět na YouTube.