Novinky

Ocenění ZOOT získal druhé místo na evropském Global E-commerce Summitu v Barceloně

14.
Červen
2017

13. června 2017 se ve španělské Barceloně konalo finále Global E-commerce Awards 2017, kde jsou již devátým rokem vyhlašovány ty nejinovativnější projekty a setkávají se zde podnikatelé zastupující různé segmenty, e-commerce experti i zástupci zavedených firem. ZOOT jako jediný reprezentant za Českou republiku získal druhé místo.

V říjnu 2016 se stal ZOOT vítězem třetího ročníku APEK E-commerce Awards, kterou od roku 2014 pořádá Asociace pro elektronickou komerci. Díky tomu se stal jediným zástupcem reprezentujícím Českou republiku na letošním červnovém evropském Global E-commerce Summitu, kde se v rámci své kategorie spolu s dalšími evropskými projekty ucházel o cenu European Entrepreneurial Awards.

Velmi si vážíme toho, že jsme měli možnost jako jediný zástupce reprezentovat Českou republiku na summitu v Barceloně. Druhé místo v kategorii je pro nás velký úspěch a známka toho, že to děláme správně. Na summitu byla skvělá atmosféra a porota rozhodla spravedlivě. Vítěz kategorie, finský projekt Chabla, který představil aplikaci pro komunikaci neslyšících po celém světě, má za sebou silný příběh,“ říká Jiří Caudr, marketingový ředitel ZOOTu.

Vítězové byli vybráni skupinou odborníků z oblasti e-commerce.