Novinky

Novinky ZOOT bude mít nového šéfa marketingu. Povede ho Jiří Caudr.

28.
Únor
2017

Největší český online obchod s módou ZOOT, bude mít od 1. března 2017 nového šéfa marketingu. Povede ho Jiří Caudr, který tak ve funkci nahradí Pavlínu Louženskou.

Jiří Caudr byl od září 2015 v čele tehdy sloučených oddělení marketingové a onlinové komunikace ve společnosti O2. Nyní mění segment a nově povede marketingové oddělení ZOOTu.

V nákupu módy přes internet vidím obrovský potenciál a rozhodně nejsem sám, protože trh každoročně roste ve vysokých desítkách procent. Mým cílem bude nadchnout na myšlenku nakupování z pohodlí domova ještě větší množství lidí. Hlavně pomocí unikátní zákaznické propozice, kterou ZOOT ve formě výdejen radostí poskytuje, automatizace prodejních procesů a tvorby inspirativního obsahu,” říká Jiří Caudr.

Pavlína Louženská, která na pozici ředitelky marketingové komunikace ZOOTu působila dva roky, z firmy odchází. Během jejího působení vzniklo několik úspěšných kampaní, mezi ty nejvýraznější patřily #zazitveci, Něco k Vánocům nebo #proctonezkusit. “ V ZOOTu je přístup k marketingu unikátní právě díky kombinaci výkonnostních kampaní a obsahového marketingu s vlajkovou lodí v podobě vlastního tištěného časopisu. Co se týká mé pozice, chtěla jsem se přesunout do jiné role, tak je skvělé, že se nám podařilo najít Jirku, “ říká Pavlína Louženská.

Jiří Caudr je novým marketingovým ředitelem ZOOTu