Novinky

Novinky Časopis ZOOT: nabitá lednová čísla jsou venku

02.
Leden
2017

Praha, 2.1.2017 – Mluvíte česky, slovensky nebo rumunsky? Tři země, tři vydání a nespočet zajímavých témat a osobností na celkem více než 180 stránkách vám představujeme v ještě horkých ledno/únorových vydáních časopisu ZOOT.

POČÁTEČNÍ číslo českého vydání je (ne)jen o nových začátcích. O čem se bude v roce 2017 mluvit? Které trendy vás budou provázet celým rokem 2017 a které jsou ty nadčasové kousky, jež nikdy nezestárnou? Hlavní cover star, český herec Hynek Čermák, promluvil o romantických i pracovních začátcích, zamilovanosti a snech. A pokud toužíte okusit chuť virtuální reality, vydejte se s naší unikátní fashion do světa, kde můžete cokoliv. Aspoň na chvíli. Více čtěte na https://www.zoot.cz/casopis/cist/123.

Také BUDOUCÍ slovenské číslo je o tom, jak můžeme nové začátky vnímat. Co s čím letos kombinovat, proč budou nadkolenky tento rok nezbytností ve vašem šatníku a jak udělat rukavice ze svetru? A pokud věříte kartám, dozvíte se, jak velká zodpovědnost je mluvit o budoucnosti. Michal Truban jako hlavní cover star, zažil ve svém životě všelicos. Proč si myslí, že obklopovat se dobrými lidmi zvyšuje šanci na úspěch se dozvíte v našem rozhovoru. A pokud jako my sdílíte nadšení pro lokální módu, koukněte, které slovenské tvůrce podporujeme a hned si něco kupte. Více čtěte na https://www.zoot.sk/casopis/citat/117.

TOLERANCE a ROZMANITOST jsou hlavními tématy nového rumunského vydání, podané několika osobnostmi z několika úhlů pohledu. Aylin Cadîr, herečka, zpěvačka, členka turecké minority v Rumunsku a hlavní cover star mluví o tom, jaké to je cítit se diskriminovaný a jak s tím naložit. Dan Perjovschi, rumunský umělec, ukazuje způsobjak vyjádřit toleranci pomocí kresby a Leslie Hawke, matka slavného herce Ethan Hawkea, promluvila o své organizaci, prostřednictví které pomáhá třeba chudým dětem. To a mnohem se dočtete v rumuském vydání na https://www.zoot.ro/revista/citit/120.

Nakupujete online ale číst chcete offline? Máte rádi vůni časopisu? Vyzvedněte si to své číslo na jedné z celkem 38 Výdejen radosti. Časopis ZOOT má dohromady více než 180 stran a je tištěn v 87 000 kopiích.