Novinky

Hospodářské ZOOT bude doručovat ještě ten samý den za hranice hlavního města i České republiky.

03.
Listopad
2016

Praha, 1.11.2016 – Dnes objednáte, ještě ten den máte. To dosud platilo pouze pro pražské Výdejny radosti největšího českého online obchodu s módou ZOOT.cz. K celoroční dopravě zdarma tak přidává další benefit a od půlky listopadu 2016 bude na výdejní místa doručovat ještě ten samý den za hranice hlavního města i České republiky.

Doručení ten samý den je u velkých e-shopů dnes již samozřejmostí. A tak jsme i my v rámci přípravy na Vánoce celý proces zrychlili. Vycházíme z trendu současného internetového nakupování. Servis zákazníkům jde cestou dopravy zdarma současně s poskytnutím rychlé služby, kam expresní dodání rozhodně patří právě,“ říká marketingová ředitelka ZOOTu, Pavlína Louženská. 

V Praze do 3 hodin od objednání 

V rámci předvánoční sezóny zaváží ZOOT všech 8 pražských výdejen 4x denně. Zákazníci si tak mohou balíček vyzvednout zhruba 3 hodiny od jeho objednání. Doručování ještě ten samý den také na ostatní české výdejny v regionech spouští ZOOT 15. listopadu 2016, na Den dopravy zdarma. „Je patrné, že akce typu Den dopravy zdarma radikálně zvyšuje obrat e-shopů. My tento komfort dopřáváme našim zákazníkům 365 dní v roce a jdeme ještě o krok dál,“ dodává Pavlína Louženská.

Českou republikou to ale nekončí a novou službu ZOOT rozšiřuje i za hranice republiky. Expresní dodání v den objednání, které zvažuje zavést v příštím roce jako běžnou součást svých služeb, bude do konce roku platit i pro Výdejny radosti v Bratislavě.

Bratislava je důležitým bodem, ze kterého jde značné množství objednávek. Je to pro nás investice do lepšího servisu pro naše zákazníky,“ říká Libor Hudeček, manažer logistiky.

Doručení o víkendu

Unikátní koncept ZOOTu spočívá v propojování online a offline světa. Díky budování sítě kamenných výdejen si zákazníci mohou objednané zboží ještě před zaplacením vyzkoušet. ZOOT má v současné době 33 Výdejen radosti, z toho 17 v České republice, 8 na Slovensku a 8 v Rumunsku. Do konce plánuje ve všech zemích otevřít celkem dalších 5, a to 3 v Čechách, 1 na Slovensku a 1 v Rumunsku. V předvánoční sezóně budou české výdejny otevřené i o víkendech a doručovat na ně bude ZOOT v sobotu i v neděli.

Přes české Výdejny radosti projde přes 70% objednávek, na Slovensku více než 60 %. „Zrychlením doručení objednávek nejen zkvalitňujme naše služby, ale očekáváme i příliv nových zákazníků, kteří momentálně využívají kurýrní služby,“ dodává Libor Hudeček.