Novinky

Novinky ZOOT zve na vlastní módní přehlídku na MBPFW. Dresscodem je úsměv

15.
Srpen
2022

ZOOT vstupuje s vlastní módní přehlídkou a s rozhodnutím zaplnit Mercedes-Benz Prague Fashion Week úsměvem jako historicky jediná e-commerce módní platforma. 3. září od 17:00 hodin zve na svou show s tématem Dresscode: Úsměv. Protože ten vám sluší nejvíc. do Mystic Skateparku na Ostrově Štvanice.

Zatímco na některých jiných módních přehlídkách pražského fashion weeku panuje vážná tvář, ZOOT bere účast na prestižní české módní akci po svém. Jako hlavní dresscode stanovil úsměv. V rámci přehlídky nabídne dámské i pánské outfity postavené na privátní značce ZOOT.lab, které budou k zakoupení online.

Přehlídkou chceme dokázat, že ZOOT je zpět v plné síle a rozhodně lepší než dřív. Přehlídku jsme koncipovali tak, abychom naplnili naši hodnotu, že privátní značka ZOOT.lab je módou pro všechny a hodí se kamkoli. Na MBPFW vstupujeme historicky poprvé jak sami za sebe, tak z oboru módních multi-brandových e-shopů na českém trhu,“ říká brand manažerka značky ZOOT Klára Černá.

Hlavní inspirací se pro kreativní tým ZOOTu v čele s Jakubem Ferancem stalo kombinování, které posouvají na vyšší úroveň. „Kolekcí ukazujeme sílu brandu, a vycházíme z dominantních světových módních trendů. Prostor Ostrova Štvanice nás při tvorbě inspiroval a jeho skejtová atmosféra se do kolekce jednoznačně promítá,“ říká Jakub Feranec, stylista a street style fotograf značky ZOOT.

Přehlídka proběhne v rámci prvního dne pražského týdne módy, který startuje 3. 9. 2022, a celá vzniká pod rukama interního kreativního týmu ZOOT.

 

Pozvánka: Módní přehlídka ZOOT.lab by ZOOT

Kdy: 3. září 2022 od 17:00

Kde: Ostrov Štvanice 944, Praha 7