Novinky

Novinky ZOOT spolupracuje se Seznam.cz a neziskovou organizací Člověk v tísni

10.
Únor
2017

Praha, 10. února 2017 – U příležitosti 25. výročí připojení k internetu v České republice se dobročinný projekt DOBRO. největšího českého online obchodu s módou ZOOT spojil s organizací Seznam.cz a Člověk v tísni. Vyústěním spolupráce jsou originální šperky z PC komponentů od Trash Made a bloky od Forewear, jejichž design, symbolizující propojování, navrhl Seznam.cz.

Kromě výtěžku z prodeje, který půjde na podporu projektu Člověka v tísni Jeden svět na školách, budou podpořeni i lokální čeští designéři a využívání recyklovaných materiálů.

“Seznam.cz přišel s nápadem na tuto netradiční spolupráci již na podzim minulého roku. Projekt je jedinečný v tom, jak netradičně propojuje neziskový sektor s komerčním , což nám přišlo velmi zajímavé, “ řekla Klára Krčmařová z DOBRO.
Součástí celé akce bude konference s příznačným názvem “Připojuji se”, která proběhne 13. února 2017 a bude možné ji sledovat online. Jejími hosty budou inspirativní lidé z onlinového světa, kteří otevřou témata, jako je e-vzdělávání, e-goverment nebo datová žurnalistika, ale i vzpomínka na to, jak se Česká republika k internetu v roce 1992 připojovala.

Speciální kolekci šperků od Trash Made a bloků Forewear  je možné od  12. února 2017 koupit na https://www.zoot.cz/prave-dorazilo/10645/dobro-14.