Novinky

Novinky ZOOT představuje novou privátní značku Ojju Men.

15.
Listopad
2016

ZOOT rozšiřuje portfolio vlastních značek o OJJU Men. Tentokrát si na své přijdou muži. Přináší kolekci trendy pánských bot – navrhovaných v Česku a vyráběných na Slovensku.

O značce OJJU MEN

Značka určená mužům nad 30 let rozšiřuje stávající portfolio in-house navrhovaných značek ZOOTu. Stejně jako značka obuvi a doplňků pro ženy OJJU i OJJU Men sází na kvalitní materiály, trendy design a cenovou dostupnost. Velkou výhodou je také snadný dohled nad procesem výroby, což umožňuje umístění výroby do sousedního Slovenska. Mimo aktuální kolekci pánských bot se v budoucnu dočkáme také pánských doplňků jako jsou peněženky, pásky a tašky.

Kolekce pro muže s šarmem

Hlavními prvky kolekce jsou klasické boty typu „Oxford“ selegantním prošíváním, či šněrovací „Derby“ modely, které působí více „casual“ dojmem. Kromě elegantních polobotek muži obují také streetstylové kožené tenisky. V celé kolekci je kladen důraz především na kvalitní zpracování a materiály v souladu s posledními módními trendy. Barevně dominují podzimní barvy jako, tmavě hnědá, tmavě modrá, vínová nebo velbloudí.

http://ojju.cz/menautumnwinter1617/