Novinky

Novinky ZOOT nabízí službu osobního stylisty

15.
Září
2016

Znáte ten pocit, když stojíte před plnou skříní, ale prostě nemáte co na sebe? ZOOT se rozhodl vydat do boje s módní nerozhodností a nákupními dilematy a zdarma začal nabízet služby osobního stylisty.

Službu osobního stylisty nabízí český ZOOT jak ženám, tak mužům. Ženy si mohou vybrat „kurz“ podle svých aktuálních potřeb, ať už hledají správný outfit na speciální příležitost nebo chtějí poradit, co zvolit pro svůj typ postavy. Muži mají výběr usnadněný a stačí jim tak jen jednoduše zavolat o „stylingovou“ pomoc.

Možnost využít osobního stylistu při nákupu na ZOOTu jsme nejdříve nabídli našim VIP zákazníkům. Během prvního týdne jsme zaznamenali přes 40 objednávek, což jasně značí, že lidé mají zájem módu nejen nakupovat, ale uvítají i stylistickou radu. Do konce září tuto službu zpřístupníme všem našim zákazníkům,“ říká Pavlína Louženská, marketingová ředitelka ZOOTu.

O spokojenost zákazníků se postará team zkušených stylistek, který se po vyplnění kontaktních údajů ozve do tří pracovních dnů. Služba osobního stylisty je zdarma a funguje stejně jako nákup na ZOOTu. Zákazník zaplatí jen oblečení, které si po konzultaci a vyzkoušení na jedné z vybraných pražských výdejen vybere.